Сторінка 3 – Відгуки - Health Garden, Health Garden, натуральний підсолоджувач з архату, золотий, 453 г (16 унцій) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 5.12.2023
8
0
1
1
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська

Підсолоджувач Monk fruit — це натуральний замінник цукру, отриманий із рослини Monk fruit. Він набув популярності як безкалорійний підсолоджувач завдяки своїй інтенсивній солодкості без додавання калорій. Ось деякі переваги підсолоджувача Monk Fruit: 1. Нуль калорій. 2. Природне походження: це натуральний підсолоджувач рослинного походження. 3. Надзвичайна солодкість: фруктовий підсолоджувач Monk значно солодший за цукор у 200 разів солодший. 4. Низький глікемічний індекс: не містить фруктози та глюкози. 5. Антиоксидантні властивості: фрукти ченця містять природні антиоксиданти, які називаються могрозидами, які відповідають за його інтенсивну солодкість. Ці сполуки були вивчені на предмет їх потенційної користі для здоров’я, включаючи їх здатність зменшувати запалення та окислювальний стрес. 6. Нешкідливий для зубів: підсолоджувач із чернечих фруктів не сприяє розвитку карієсу. У ньому відсутні ферментовані вуглеводи, які живлять ротові бактерії. Я споживав monk sweetner протягом кількох років.