Сторінка 2 – Відгуки - AmLactin, відновлювальний засіб для огрубілої та сухої шкіри ніг, без ароматизаторів, 85 г (3 унції) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 7.08.2023
2
1
0
2
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Арабська
9c905ca5-2eb3-41d6-9821-2a1d11da8ff3
Опубліковано 21.09.2023
39
0
0
7
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська

Купив його на основі чудових відгуків, і поки що я не розчарований. Цей крем для ніг, безумовно, краще зволожує та пом’якшує, ніж звичайний крем для ніг. Послідовне використання є ключовим, хоча я не переконаний, що застосування двічі на день є абсолютно необхідним. Але нічне нанесення є, а поверх бавовняних шкарпеток. З мого досвіду це пом’якшує шкіру, але не повністю замінює фізичне відлущування. На ніч я добре протираю п’яти спеціальною пилкою для ніг через кілька хвилин після виходу з душу, потім наношу цей крем, потім надягаю тонкі бавовняні шкарпетки. Вранці я прокидаюся з дитячими м'якими п'ятами. Засіб не особливо жирний, тому все, що залишається на руках після нанесення, я втираю в лікті і коліна. Також немає неприємного запаху. Я вважаю, що цього тюбика мені вистачить надовго, але я також переконаний, що куплю його повторно, коли нарешті закінчуся.